Spring je vr!j en de joker 4

Gepubliceerd op 11 september 2023 om 10:00

Een dag met twee uiterste, het ene moment ging het super snel en goed en hadden we tijd om een beetje te geinen en het andere moment was het echt één en al ellende. 

Maar goed ik zal beginnen bij het begin en dat was tijdens het avondeten. Ik had pasta gemaakt en had serieuze stress over of het op tijd klaar zou zijn. 

Het eten deden we zoals iedere avond weer gezamenlijk en dat zorgt naar mijn mening echt voor het gevoel van een grote familie. Samen gezellig eten en kletsen of wat je hebt mee gemaakt of welke scene je echt heel graag wil opnemen. 

Na het eten begonnen we met draaien eerst een moeilijke scene op de trampolines, waar ze als een standbeeld bevroren moesten blijven staan. Daarna gingen we door met de scenes voor de bar en bij de entree. De eerste drie scenes van de dag gingen best goed. Zoals ik al zei we hadden zelfs tijd een een beetje gek te doen, maar de laatste scene was een ramp. We hadden nog bijna een heel uur voor die scene en dat hebben we ook gebruikt. Tijdens deze scene was de volledige concentratie van de kinderen weg. Bij ieder stom geluidje of een zinnetje dat niet helemaal lekker ging lachen twee van de zeven helemaal dubbel van het lachen. 

Gelukkig is het uiteindelijk gelukt en is het een hele goede scene geworden!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.