Het vosje en de ijsbeer

Gepubliceerd op 10 februari 2024 om 13:00

Een vosje en een ijsbeer, hoe kom je er op zal je vast denken. Nou dat ga ik je nu vertellen. Er zijn wat dingen gebeurd en ik voelde me heel verdrietig en soms... vaker dan ik zou willen, nog steeds. Maar in de week dat alles begon droomde ik over een klein brutaal rood vosje en een grote sterke ijsbeer. Ze waren er voor me en ze wilde me helpen. Natuurlijk heb ik even opgezocht wat de betekenis is van deze twee dieren. De sluwe slimmen vos en de sterke zelf verzekerde beer. Alleen wat nou als de deze twee goede vriendjes zijn, maar het niet allemaal zo duidelijk is?

Tijdens het werken begon ik met schrijven van een heel klein stukje tekst over het kleine vosje die op zoek gaat naar zijn goede vriend de ijsbeer. De ijsbeer voelt zich verdrietig en wil graag alleen zijn. Wat er precies gebeurd moet je zelf maar lezen. Het verhaaltje staat namelijk op de pagina lezen. Met de grote paarse knop kom je op de juiste pagina! 

Ik heb mijn verhaaltje ook gestuurd naar verhaal van de maand. Nou sta ik niet op de longlist, maar er komt als het goed is nog feedback. Niet dat ik me veel aantrek van wat een jury vindt. Ik weet dat ik een goede schrijfster ben en dat niet iedereen dezelfde smaak heeft. Volgende keer beter, ik heb nog genoeg tijd om een geweldig kort verhaal te schrijven. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.