Wist je dat...

Gepubliceerd op 15 juni 2023 om 13:13

Vandaag wil ik heel erg graag wat weetjes met je delen over mijn boeken. Het is je vast niet ontgaan dat ik al sinds 2018 boeken schrijf en vandaag ga ik dus een aantal dingen delen, die te maken hebben met mijn boeken. Sommige dingen weet je misschien al, maar andere komen misschien als een verassing :)

Laten we beginnen met het eerste boek dat ik ooit schreef: Verbonden voor altijd? Hartsgeheimen op een internaat. In 2018 verscheen de eerste druk. In 2022 kwam Verbonden opnieuw uit, met een nieuwe kast bij een andere uitgever. In die zelfde periode hebben we een YouTube serie opgenomen. Wist je dat de actrices van Juna en Amber op de kaft staan en dat het gewoon vijf graden was tijdens de fotoshoot. Ze moesten zonder jas op de tegels liggen, zodat wij de foto na konden maken van de eerste cover. 

Dan Ga niet weg, wist je dat ik al klaar was met het schrijven van Ga niet weg, nog voor dat Verbonden uitgegeven was. Ik schreef op een super oude computer, omdat ik mijn school laptop in moest leveren. Ik wilde Ga niet weg eigenlijk al in het voorjaar van 2019 uitgeven, maar mijn uitgevenrij deed moeilijk, vanwege Verbonden. Daarna heb ik nog geprobeerd om Ga niet weg bij een grotere uitgeverij uit te geven. Dat lukte niet en daar ben ik nu erg blij mee. In 2020 verscheen Ga niet weg.

Waarom ik? was geweldig om te schrijven, maar zo ontzettend lastig. Tot de dag vandaag is Waarom ik nog steeds mijn lievelingsboek en lees ik deze stiekem voor ik ga slapen, of als ik zomers in de hangmat lig. Al moet je wel weten dat ik bijna twee jaar bezig geweest ben met schrijven, natuurlijk wel met pauzes. Er kwamen namelijk twee thrillers tussendoor. Een hand vol bloed en Jij bent de volgende. 

Over Jij bent de volgende gesproken. De foto van de cover is genomen op de vierde verdieping van het Grafisch Lyceum en laat daar nou juist ook de film opgenomen zijn. 

De opnames van de film waren ontzettend leuk, wat iets minder leuk is, is dat we het geluid van een hele dag kwijt zijn geraakt. Ik heb wel het geluid van een andere groep. Wat onnozel geklets, maar ach alles kwam uit eindelijk een soort van goed. Het is alleen jammer, dat ik geprobeerd heb om na drie montages het geluid nog beter te krijgen, terwijl het geluid van de één na laatste gewoon het beste was. 

Dan was dat het voor nu! Wil jij nou nog meer weten over mijn boeken laat het me dan vooral weten, misschien schrijf ik de volgende keer dan wel weer een blog over mijn andere boeken. Er is namelijk nog een hoop dat ik kan vertellen. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.