Naar Jay - In de war show

Gepubliceerd op 19 juni 2023 om 11:00

Afgelopen donderdag - 15-06-2023 - ben ik met mijn moeder naar de voorstelling van Jay geweest. De naam van de Show is In de war en ik denk dat hij geen betere titel had kunnen kiezen. 

Deze man brengt wat hij wil vertellen zo helder en mooi. Ik kan me herinneren dat hij een paar jaar geleden opzoek was naar een schrijver die hem kon helpen met het maken van een boek, maar geloof mij, zijn teksten zijn prachtig. 

Omdat ik de show niet wil verklappen, ga ik daar niet zo veel over vertellen. Het is een hele mooie voorstelling, met een hele mooie boodschap. In het kort gezegd, heb elkaar lief en zorg goed voor elkaar. De boodschap was natuurlijk nog wel iets uitgebreider en er was een hele mooie aanloop naar dat moment. Ik heb zo gelachen en er hing zo'n goede sfeer in de zaal. Ik vond het echt heel erg leuk, volgend jaar weer? Zeker weten!

De voorstelling was in het Nieuwe Luxor theater in Rotterdam. Ik ben in mijn leven één keer eerder in het Luxor geweest en dat was al een hele tijd geleden. Toen zat ik ergens beneden, nu zaten mama en ik op het balkon ergens in het midden. We hadden de hele avond perfect zicht, het was echt heel erg leuk en goed te zien dus!

Na de voorstelling was er de mogelijkheid om Jay te ontmoeten. Toen we uit de zaal kwamen moest ik eerst heel erg nodig naar de wc en ik verwachte een rij tot aan de trap, maar dat viel heel erg mee. Toen ik terug kwam van de wc begreep ik waarom. Er stond namelijk een rij voor de meet and greet van het kleine podium tot aan de zaaldeur. 

Ik twijfelde best wel lang of ik ook in de rij moest gaan staan. Iedereen die mij een beetje kent, weet dat ik niet zo'n fangirl ben. Ik ga niet gillen of ademloos naar hem kijken. Hij is toch ook gewoon een mens van vlees en bloed. Wat me uiteindelijk overhaalde om te gaan, was dat als ik over tien jaar door mijn foto album blader ik deze dag me opnieuw zal herinneren. Ik had dan alleen wel foto's nodig, dus ja ik ben in die veel te langen rij gaan staan. 

Na de foto heb ik hem de vraag gesteld die ik hem al wilde stellen vanaf het moment dat ik wist dat ik naar zijn show zou gaan. Wat is de koudste plek waar je ooit hebt opgetreden? Gek genoeg was dat niet 39JumpStreet. 

Die vraag zorgde voor een heel leuk gesprekje en voor nog meer foto's. Het was een hele mooie avond en ik heb er voor de volle honderd procent van genoten. Dank je wel Jay voor een hele mooie avond. Jij bent een heel bijzonder persoon!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.